El Recambios Gaudí CB Mollet debuta a casa amb una ajustada derrota a la pròrroga

El Recambios Gaudí CB Mollet es va estrenar aquest dissabte a les 19 hores contra l’Albacete Basket, en el primer partit a casa de la LEB Plata. Ho va fer en un partit molt emocionant en el que els molletans van lluitar de valent, però la victòria va ser finalment pels manxecs per un ajustat 87 a 90.

L’emoció del partit va quedar reflectit en què els dos equips van acabar el darrer quart amb un empat a 75 punts i va caldre anar a la pròrroga. Els molletans van començar el partit amb moltes ganes i van anar al davant del marcador en tots els quarts, encara que l’inicial avantatge de sis punts es va anar reduint a poc a poc a favor dels castellans que no van abandonar el partit en cap moment.

Després del partit l’Albacete Basket va mostrar el seu agraïment al CB Mollet “pel tracte rebut en la nostra visita, desitjant-li tota la sort que es mereixen per a aquesta temporada amb la seguretat que molt aviat començaran a collir victòries en aquesta lliga tan competitiva”.

L’equip va debutar a la LEB Plata el cap de setmana passat a la pista del Sant Antonio Ibiza Feeling, amb una derrota per 90 a 63.