La Tramolla posa en marxa la Sala de Mostres amb un cicle de tres espectacles de petit format

Dissabte, 23 d’octubre. 20.30h. La Tramolla

Aquest dissabte, 23 d’octubre, La Tramolla posa en marxa la Sala de Mostres per oferir una vegada al mes espectacles de petit format. La proposta arranca amb un cicle de tres espectacles anomenat Teatre de Prop.

El projecte de La Tramolla de posar en marxa dins del seu espai d’una sala amb un aforament de fins 50 persones de públic s’estava ja preparant el març de 2020, però va quedar finalment suspès a causa de l’epidèmia. El dissabte 13 de març de 2020 havien programat, per inaugurar l’espai, la visita de la companyia valenciana “La Bullanga”. Aquest dissabte (20:30 h) l’obertura anirà a càrrec del Quartet vocal TNT que presenta “ELS TNT DE BEN A PROP” El quartet està format per José Fernández, Òscar Bretau, Paco Ruiz i Diego Ruiz i l’espectacle té les col·laboracions d’Uriel Bretau (piano) i Sergio Carmona (veu).

Sobre el nou espai de La Tramolla, des de l’escola expliquen que “Volem arribar a tenir una programació estable de teatre de prop a la nostra sala. Volem que aquesta sala serveixi per portar a Mollet propostes interessants d’arreu, i per donar espai als grups i artistes del nostre entorn perquè puguin mostrar les seves. Que ens ajudi a continuar enfortint les relacions amb la resta de col·lectius culturals de la ciutat i la comarca, perquè d’aquí en puguin sortir encara més coses. Que tot això juntament amb la resta d’iniciatives dels altres espais, ajudi a anar creant un públic que pugui, algun dia, tornar a fer possible una programació estable en un gran teatre municipal”.

D’entrada es proposen com a primer objectiu programar un espectacle al mes, sempre en dissabte a la tarda, i sempre cap a mitjan mes, agrupats en cicles de tres espectacles per trimestre. Intentaran que cada cicle suggereixi espectacles tant de casa com de fora, de diferents formats i disciplines, combinant propostes més tradicionals o convencionals amb d’altres més experimentals o arriscades.

Les entrades de tots els espectacles del cicle tindran un preu de 12 € (10 € per a socis de La Tramolla). Les següents cites seran el dissabte 20 de novembre amb “NOT LOVING” de La Carpa Espai Cultural i el dissabte 11 de desembre amb “BLAURÓ” de La Boia Teatre.