L’Hospital de Mollet amplia les visites a l’àrea d’hospitalització sense restricció horària a un únic acompanyant

L’Hospital de Mollet ha ampliat les visites a l’àrea d’hospitalització sense restricció horària a un únic acompanyant, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet. Aquest acompanyant s’especifica que no ha de presentar simptomatologia respiratòria i ha de mantenir sempre les normatives de seguretat tals com mascareta i rentat de mans. Segons la FSM s’ha permès aquesta mida per l’estabilitat de la situació epidemiològica de la Covid-19.

A l’Hospital de Mollet actualment hi ha dues persones ingressades per Covid-19, s’han donat dues altes i hi ha hagut una defunció. La setmana passada, per primera vegada, en el darrer any l’Hospital no tenia cap ingressat per coronavirus.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès és baix i se situa en 53 punts i la Rt en 1,07.