Alumnat de l’INS Gallecs presenta la cançó Waste trap remix sobre la generació dels envasos d’un sol ús

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d’Educació i Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Noa Monràs González, han rebut aquest dimarts a l’alumnat de 4rt de l’INS Gallecs en reconeixement a la seva participació en el projecte municipal Mercat Zero Envasos.

Una participació que també ha comportat la creació d’un videoclip on els alumnes canten un trap creat per ells mateixos en el que es fa una crida a favor del reciclatge i a cuidar el nostre planeta.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha volgut agrair-los, “la vostra contribució a prendre totes aquelles mesures que calguin per lluitar contra la crisi climàtica i per col·laborar activament amb aquesta campanya de conscienciació del reciclatge“.

Durant l’acte també s’ha fet entrega dels diplomes per la campanya de sensibilització dins del mateix projecte Mercat Zero Envasos al Mercat Municipal.

Coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2023, l’Ajuntament va celebrar el dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal, en què les parades van repartir 468 envasos reutilitzables entre la clientela.

La iniciativa va ser fruit d’un procés participatiu que va implicar el col·lectiu de paradistes, ciutadania, diferents agents de l’Ajuntament i centres educatius. Una iniciativa que ha rebut el reconeixement del jurat de la Setmana Europea de la Reducció de Residus (EWWR) que l’ha escollit com a finalista en l’apartat d’administració o organització pública. La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc el 18 de juny a Marsella.