Mollet posa en marxa una campanya per millorar la digitalització del comerç local

person using black and white smartphone and holding blue card
Photo by PhotoMIX Company on Pexels.com

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en marxa una nova campanya per promocionar en línia els establiments comercials i de servei de la ciutat. La campanya ofereix la possibilitat d’inscriure’s i anunciar-se gratuïtament al portal municipal www.compraamollet.cat/ i posa a disposició dels establiments una especialista en dinamització comercial per tal que puguin millorar en la seva comunicació en línia.

Independentment que els establiments tinguin pàgina web o no, l’Ajuntament els ofereix aquesta eina gratuïta de presència digital a través de la qual els comerços i establiments es faran més visibles i els potencials clients podran saber tota la informació i característiques del seu negoci així com les ofertes que ofereixin en cada moment. Per fer-ho més assequible, l’Ajuntament posa a disposició dels establiments una especialista en dinamització comercial que els visitarà per ajudar-los en tot el procés a utilitzar aquesta eina, a formar-los en comunicació digital i per consultar-li qualsevol dubte sobre els seus negocis.

Amb el mateix propòsit de donar més visibilitat als establiments locals, l’Ajuntament, a través de les seves xarxes socials i del web municipal, es farà ressò de tots aquells que estiguin adscrits al portal www.compraamollet.cat/ .

Segons la regidora de Comerç, Mercè Pérez, “la prioritat d’aquesta regidoria sempre ha estat potenciar i fomentar el comerç i els serveis locals i de proximitat, i tot el que puguem fer des de l’Ajuntament, pren ara més sentit tenint en compte que estem parlant d’un dels sectors més castigats per la pandèmia”. I en aquesta línia “hem d’aprofitar totes les eines que tenim al nostre abast, incloses les digitals, per fomentar que no es perdi l’apropament al comerç tradicional”.