El risc de rebrot de la Covid-19 creix al Baix Vallès quan l’Hospital de Mollet es buida de malalts

A l’Hospital de Mollet actualment no hi ha cap persona ingressada per Covid-19, s’ha donat una alta i no hi ha hagut cap defunció, segons ha informat la Fundació Sanitària Mollet aquest dimecres. La situació indica una lleugera millora en relació amb la que s’ha produït en les darreres dues setmanes en què hi ha hagut només dues persones ingressades. Tornem a la situació de fa tres setmanes quan, per primera vegada, en el darrer any es va informar que l’Hospital no tenia cap ingressat per coronavirus.


Aquesta situació de tendència a la baixa dels ingressats es produeix en  el moment en què  les dades de la Generalitat de Catalunya, indiquen que el risc de rebrot en el Baix Vallès torna a ser mitjà, ja que se situa en 77 punts i la Rt en 1,41. La setmana passada risc de rebrot en el Baix Vallès se situava en 52 punts i la Rt en 1,06.