Inicien les obres per reasfaltar l’Avinguda Gaudí i la plaça de Sant Vicenç

L’Avinguda Gaudí entre els carrers Bosc i Can Flequer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès inicia la setmana vinent les obres de reasfalt en un tram de l’Avinguda Gaudí i a la rotonda de la Plaça de Sant Vicenç.

L’Ajuntament invertirà uns 141.000 euros en l’asfalt de la rotonda de la Plaça de Sant Vicenç i del tram de l’Avinguda Gaudí situat entre el Carrer Flaquer i la rotonda del Carrer del Bosc. L’asfalt de la rotonda podria estar enllestit durant la setmana vinent. Les obres de l’Avinguda Gaudí s’allargaran fins a principis de desembre. Els treballs suposaran afectacions en la circulació del trànsit.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha posat de manifest que “aquesta gran inversió és molt important per la ciutat i del tot necessària, perquè aquestes actuacions sense dubte milloraran els espais públics de la ciutat que són espais de trobada de molts molletans i molletanes diàriament. És una inversió molt important” i ha afegit que “seguirem treballant cada dia per continuar millorant la ciutat i fent dels nostres carrers uns espais més amables i accessibles”.

PASSAT FESTES, L’AVINGUDA LLIBERTAT

Més endavant l’Ajuntament destinarà prop de 270.000 euros en el reasfalt i la millora de voreres de l’Avinguda Llibertat, en el tram ubicat entre l’Avinguda Badalona i el Carrer Berenguer III. Les obres tindran una durada de tres mesos i començaran passat Reis, durant la primera quinzena de gener.

A banda de l’asfalt, els treballs preveuen la millora de la marquesina dels taxis, l’ampliació de voreres i l’elevació de les cruïlles.

La regidora de Projectes Urbans i Obra Pública, Mireia Dionisio, ha explicat que “són actuacions per millorar la seguretat del casc urbà i la xarxa viària de la ciutat”. Ha afegit que “les obres de l’Avinguda de la Llibertat milloraran substancialment una de les arteries de la ciutat”. En aquest sentit, ha explicat que els treballs començaran “un cop acabin les vacances de Nadal per no repercutir en la campanya dels comerços”.