Volem una ampliació del servei  de Pediatria al CAP de Plana Lledó

El Departament de Salut de la Generalitat porta diversos anys intentant agrupar serveis de pediatria per la manca de pediatres i optimitzar així recursos. Aquesta política ha provocat mobilitzacions d’oposició en diversos indrets del territori, entre ells a Mollet. Fa uns anys se’ns va informar que a la nostra ciutat, l’Institut Català de la Salut del Vallès Oriental tenia la intenció d’unificar el servei de pediatria dels CAP de Can Pantiquet i Plana Lledó.

En aquest últim, se’ns va prometre que es contractarien més professionals i que es duria a terme una ampliació dels espais, de tal manera que seria molt millor així que el fet tenir-ne dos per separat. Doncs bé, la realitat és fins al moment, el que s’ha aconseguit és limitar l’espai físic, tant per al personal com per als pacients, d’un CAP petit com el de Plana Lledó. Per aquest motiu, hem sol·licitat la seva ampliació, construint un annex en l’actual aparcament que utilitzen els treballadors del centre, reservant places d’aparcament suficients per als  treballadors/as al pàrquing davant el Cap que ara és lliure.


Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès

 
AAVV PLANA LLEDÓ