Diverses incidències a Mollet per les pluges d’aquest dimarts

Protecció Civil va actuar en una desena d’incidències

Les fortes pluges caigudes aquest dimarts a la tarda a Mollet del Vallès van provocar diferents incidències a la ciutat, encara que cap de greu. Protecció Civil de Mollet ha informat  que van participar en un total de 10 incidències totes derivades de l’acumulació d’aigua excepte una, que ha sigut per vent. Totes aquestes incidències, expliquen, es van poder resoldre ràpidament. En total 4 voluntaris van treballar des de les 16 h fins a mitjanit per ajudar als ciutadans.

La pluja va provocar molèsties especialment als que circulaven en cotxe, ja que molts carrers i places de la ciutat es van veure plens d’aigua. L’aigua també va afectar espais públics com el Pavelló de la Riera Seca on hi ha degoters i a la Biblioteca de Can Mulà on va entrar fins a la sala de lectura.

L’aigua va entrar a la biblioteca