Quatre dirigents de Mollet en Comú a la direcció de Catalunya en Comú

Quatre dirigents de Mollet en Comú, Emilia Macias, Mireia Marín, Mari Carmen Moya i Josep Torrecillas, participaran a la nova direcció nacional de Catalunya en Comú.

El passat cap de setmana, 20 i 21 de novembre, Catalunya en Comú va celebrar la seva III assemblea nacional a l’INEFC de Montjuic. Amb més de 1000 participants l’assemblea va actualitzar l’ideari polític dels comuns, va refermar la seva organització i va escollir una nova direcció nacional reafirmant lideratges com els d’Ada Colau o Jessica Albiach.

El conjunt d’inscrits i simpatitzants de Mollet en Comú han participat en tot el procés assembleari que des de fa mesos debatia documents en reunions prèvies a les localitats i territoris. També han estat molts els molletans i molletanes que han participat presencialment aquest cap de setmana tant en debats finals com a l’acte de cloenda de l’Assemblea.

A l’elecció dels nous òrgans de direcció han estat 4 les persones de Mollet en Comú que han estat escollides per a ser membres del Consell Nacional de la Formació. Aquests són: Emilia Macias, sindicalista de CCOO, Mireia Marin, dirigent d’Esquerra Verda, Mari Carmen Moya, regidora a Mollet i membre de la direcció d’EUCAT i, finalment, Josep Torrecillas, històric dirigent de l’esquerra local i nacional. També es dóna el cas que han estat escollits com a suplents d’aquest Consell Nacional, Marina Escribano, regidora i portaveu del grup municipal de Mollet en Comú i el també regidor, Francisco Sancho.

Aquesta alta presència dels comuns locals a la direcció nacional, expliquen des d’aquesta formació, “dóna una idea de la bona salut de Mollet en Comú i de la seva implicació amb el projecte polític que representen En Comú Podem a Catalunya i Unidas Podemos al conjunt d’Espanya. Per a Marina Escribano, “L’assemblea ha estat una injecció de bones i noves energies i d’il·lusió. Tenim la sensació que estem construint un espai que cada vegada és més necessari, té més força i té més capacitat de transformació, per fer possible polítiques que fan millor la vida de la gent”