Alexia Putellas fa història al guanyar la Pilota d’Or

La molletana Alexia Putellas ha fet aquest dilluns història, ja que és la primera jugadora espanyola que aconsegueix inscriure el seu nom al palmarès de la Pilota d’Or. La futbolista del Barcelona ha estat coronada aquest dilluns al Théâtre du Châtelet de París com la millor futbolista del moment en guanyar una votació on hi havia també les espanyoles Jenni Hermoso, Irene Paredes i Sandra Paños, a més de la blaugrana Lieke Martens.


Alexia Putellas ha rebut el premi de mans de Kylian Mbappé, jugador del PSG i campió del món amb França, que va quedar novè a la votació masculina. La de Mollet del Vallès se suma a un palmarès que fins ara només tenia els noms d’Ada Hegerberg (2018) i Megan Rapinoe (2019).


“Estic una mica emocionada. És un moment molt especial. Tenir aquí les meves companyes em fa molt feliç. Vull agrair a totes les companyes les que he coincidit a la meva carrera, però sobretot a les que tinc actualment. És un premi individual, però és un èxit col·lectiu, ho sento així. Agrair als entrenadors que he tingut en la meva carrera i han confiat en mi.A l’afició i al club, a qui és un plaer representar aquí. Germana, mare… i a algú que sempre ha estat, és i sempre serà molt especial per a mi. Espero que estiguis molt orgullós de la teva filla allà on siguis, pare”, ha dit al seu speech.


La Pilota d’Or suposa un altre reconeixement individual per a una Alexia Putellas que el passat mes d’agost ja va ser reconeguda per la UEFA i l’ESM com a ‘Millor Jugadora de la UEFA’ i ‘Millor Jugadora de la Champions League’.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs ja ha felicitat a la jugadora local aquest mateix dilluns al vespre en nom de la ciutat. “Enhorabona Alexia Putellas per continuar fent història! Una Pilota d’or molt merescuda que serveix de colofó d’una temporada de rècord. Sé que arribaran molts més èxits. Felicitats des de Mollet i endavant”, ha dit l’alcalde.