La Fundació “la Caixa” aporta 18.000 euros a l’Obra Social El Roure per posar en marxa el programa Connecta’t

L’Obra Social El Roure de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) amb la col·laboració de CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de 18.000€ de la Fundació “la Caixa”, posarà en marxa Connecta’t, un programa que té com a objectiu desenvolupar teràpies de desenvolupament cognitiu, emocional o físic a través de mitjans tecnològics i canals online.


Mitjançant aquest acord, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank ajuden a iniciar la renovació tecnològica necessària per desplegar els diferents projectes del programa Connecta’t que beneficiaran a més de 400 persones dels diferents centres de la Fundació Sanitària Mollet.


”El nostre propòsit és la millora de la vida de la nostra gent. Ara més que mai la vida ens demana estar connectats amb els que més estimem. Aquest projecte ho fa possible”, explica el Dr. Jaume Duran, director general de la Fundació Sanitària Mollet. “La importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat”, destaca Patricia Trillo, directora del centre d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial Barcelona.

El programa Connecta’t

El programa Connecta’t engloba diferents projectes dirigits a persones grans amb trastorn cognitiu o de conducta de la residència Santa Rosa i Pedra Serrada i de l’Hospital Sociosanitari de Mollet i persones amb discapacitat intel·lectual de la Residència La Vinyota.


L’objectiu dels projectes és promoure l’estimulació cognitiva, les habilitats comunicatives i interrelacions socials, increment de l’autonomia i independència, i millora de l’autoestima de les persones grans o amb discapacitat intel·lectual dels diferents centres de l’FSM en un entorn mix, presencial i online. El programa també pretén donar suport en situacions d’aïllament o solitud no volguda, un dels principals reptes que envolta l’envelliment i que exacerba la seva vulnerabilitat i fragilitat.