Mollet se suma al Dia Mundial de la Sida amb diverses activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà el Dia Mundial de la Sida, l’1 de desembre, amb diverses activitats i accions per sensibilitzar i informar sobre el VIH.


L’Ajuntament ha facilitat als centres educatius de la ciutat que imparteixen ESO material didàctic amb informació sobre prevenció i riscos de contagi del VIH, amb l’objectiu que el tema es tracti a classe al llarg d’aquesta setmana.

Els autobusos urbans lluiran el llaç vermell com a símbol internacional de suport i solidaritat als afectats pel VIH. La Biblioteca de Can Mulà, per la seva banda, elaborarà una guia amb recursos web i bibliografia sobre la malaltia.  

La regidora de Salut Pública, Pepi Muñoz, explica que són accions “per continuar treballant en favor de la prevenció de la malaltia i per acabar definitivament amb la discriminació i estigmatització de les persones que viuen amb el VIH”.

Dia Mundial de la Sida

El Dia Mundial de la Sida se celebra des de l’any 1988 per sensibilitzar la població i prevenir noves infeccions. El virus ha provocat fins ara la infecció de 79 milions de persones arreu del món. A Catalunya hi ha unes 33.000 persones que viuen amb el VIH.