La plataforma de serveis a les empreses de Mollet Splacing impulsa la seva expansió cap a Madrid

La plataforma SaaS B2B ( Business to Business ) amb seu a Mollet del Vallès Splacing.com ha obert una ronda d’inversió per impulsar la seva expansió i obrir negoci a Madrid mitjançant diverses categories, a més d’ampliar la plantilla, que del 2020 al 2021 ha crescut ja en un 25%. “Això és una mostra més del moment de creixement en què es troba la companyia”, expliquen des de l’empresa vallesana i asseguren “que continuarà consolidant el seu model de negoci per oferir un servei d’alta qualitat adaptat a les necessitats dels clients”.


La plataforma SaaS B2B, enfocada a empreses multipunt, que connecta professionals amb emprees i que ajuda a simplificar el manteniment dels serveis d’instal·lacions, ja compta amb 2.000 professionals registrats a la plataforma. Una de les categories que han ajudat a l’empresa vallesana a incrementar la facturació, així com el nombre d’usuaris (que el 2020 van augmentar un 42 %), és la de clima, calefacció i reformes en general.

“Apostem fermament per aquest segment, que és una de les nostres principals categories post-COVID-19 i que pensem que creixerà per sobre del 20%. L’usuari ha valorat la necessitat de respirar un entorn d’aire net i renovat d’una manera contínua als entorns tancats tan professionals com a la mateixa llar familiar. També observem un creixement notable en dues categories més, com són les reformes de la llar i fusteries metàl·liques, amb un increment de més del 15 % i del 27%, respectivament en els pròxims mesos”, comenta José Antonio Marta Palomino, CEO de Splacing. com.

En aquest context, i després de les dades positives del 2020, Splacing.com preveu un creixement del 60% aquest any, fet que suposa superar 115.000 euros en facturació. “Igualment, també esperem assolir un volum de negoci generat per part de Splacing als seus Splacers (que són les obres que han generat els professionals dins de la plataforma) superior als 2,8 milions d’euros”, expliquen des de la companyia i d’acord amb el pla estratègic.