Mollet encén els llums de Nadal

D’acord amb la tradició Mollet del Vallès va celebrar aquest dijous 2 de desembre a la tarda l’acte d’encesa dels llums de Nadal. L’acte, que es va fer a l’encreuament entre la Rambla Fiveller i la Rambla Balmes, va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs; la regidora de Cultura, Comerç i Mercats, Mercè Pérez; i representants del comerç de la ciutat.

A l’acte es va il·luminar l’arbre de Nadal situat als quatre bancs, que és el més gran que s’ha instal·lat fins ara, amb dotze metres d’alçada i quatre de diàmetre. Està fet d’alumini i està il·luminat per leds.

Els carrers de la ciutat que s’han il·luminat són, entre d’altres, Berenguer III, Plaça Catalunya, Anselm Clavé, Rafael Casanovas, Avinguda Llibertat, Plaça Prat de la Riba, Rambla Pompeu Fabra, Rambla Balmes, Rambla Nova, Avinguda Gaudí, Gaietà Vinzià o Gaietà Ventalló, a més de la façana de l’Ajuntament i el Mercat Municipal.

Promoció del comerç amb diferents activitats


L’alcalde Monràs va explicar que “l’objectiu de la il·luminació és impregnar la ciutat d’esperit nadalenc i així promocionar el comerç local”. En aquest sentit, va afegir que “el comerç local és viu, compromès amb la ciutat i un pilar de l’economia local”. 

La regidora Mercè Pérez va explicar que la campanya de Nadal d’aquest any  preveu diverses activitats a la via pública, “sempre que la pandèmia ho permeti”. Es tracta d’activitats “per promocionar el comerç i per donar més vida a la ciutat durant les festes”.   

Un Mapping a l’antic ajuntament

Una de les activitats destacades serà Llum i colors de Nadal, que consistirà en projectar un mapping a la façana de l’antic ajuntament, a la Plaça Prat de la Riba, amb dibuixos dels nens i nenes de 5è i 6è de la ciutat i l’alumnat de batxillerat artístic de l’IES Mollet. Les projeccions es faran el 22 i 23 de desembre, de 18 h a 20 h.

Música al carrer


Els dies 18 i 19 de desembre a les 18 h hi hauran concerts de formacions de l’Escola Municipal de Música de Mollet a la Plaça Prat de la Riba. El 29 i 30 de desembre, de 18 h a 20 h, hi haurà animacions musicals itinerants per la ciutat, amb Quartet Jumble Sounds, Swing Tenes Trio i Nuria Conangla.

Espai de jocs i tallers

L’Ajuntament instal·larà un espai de jocs i tallers al Mercat Vell per a infants i joves, amb videojocs, jocs de taula, tallers de reciclatge, ball o karaoke. L’espai funcionarà els dies 27, 28 i 29 de desembre, d’11:30 h a 13:30 h i de 17:00 h a 19:00 h. Els nens de 3 a 8 anys hauran d’anar acompanyats d’adults. L’entrada serà gratuïta i l’aforament serà limitat.

Marató de ràdio per recollir joguines

El 17 de desembre, de 9 h a 15 h, Ràdio Mollet i Creu Roja faran una marató radiofònica per recollir joguines des de l’Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal. 

Visites als patges Reial i Xumet 

Els patges Reial i Xumet estaran al Mercat Vell els dies 2 i 3 de gener d’11:30 a 13:00 h i de 17:00 h a 20:00 h i el 4 de gener de 17:00 h a 20:00 h, perquè els nens i nenes els hi entreguin la carta als Reis.

La ciutat tornarà a celebrar la cavalcada del Reis sempre que les condicions epidemiològiques ho permetin. Ses Majestats tenen previst arribar el dia 5 de gener a la tarda amb el tren de les 18:08 a l’Estació de Mollet-Sant Fost.

Receptari de Nadal al Mercat

El portal www.compraamollet.cat posarà en marxa l’11 de desembre el ‘Receptari de Nadal al Mercat’. Les persones que ho vulguin podran enviar receptes pròpies culinàries amb fotografies. Les receptes i les fotografies s’aniran penjant al portal. Hi haurà cartells al Mercat Municipal amb el codi QR perquè poder accedir al receptari

Playlist de nadales a Spotify

També a partir de l’11 de desembre, l’Ajuntament crearà la playlist ‘Les nostres nadales a Mollet’ a Spotify perquè tothom que ho vulgui afegeixi cançons de nadal. La campanya es difondrà per Instagram i Facebook i a través de cartells al Mercat Municipal amb el codi QR

Trenet de Nadal

El trenet de Nadal circularà del 22 de desembre al 3 de gener, excepte el 25 de desembre i l’1 de gener.