Campanya de la Policia Municipal de Mollet de control i vigilància d’alcohol i drogues en la conducció

La Policia Municipal de Mollet del Vallès realitza fins el 23 de desembre una nova campanya de control i vigilància. En aquest cas, serà una campanya coordinada a tota Catalunya en la que es controlarà la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

La Policia Municipal farà controls de trànsit en diferents punts de la ciutat per vigilar la conducció sota efectes de begudes alcohòliques i drogues amb motiu dels desplaçaments dels sopars i dinars de Nadal.

Es vol recordar que tots els conductors de vehicles, inclosos els de mobilitat personal com patinets i bicicletes, estan obligats a sotmetre’s a aquestes proves. En cas de negar-s’hi, serien sancionats per un delicte contra la seguretat del trànsit en el cas dels conductors de vehicles i, en el cas de conductors de VMP i bicicletes, amb sancions que poden anar entre els 500€ i els 1.000€.

El regidor de Mobilitat, Juan José Baños, ha demanat a la ciutadania “col·laboració, prudència i responsabilitat en els desplaçaments amb vehicles i desplaçar-se als dinars i sopars de Nadal en transport públic o a peu o no beure alcohol si s’ha d’agafar el cotxe” Baños ha afegit que “cal tenir present que conduir sota els efectes de l’alcohol o drogues afecta a totes les habilitats que es necessiten per conduir d’una manera segura i augmenta considerablement el risc de patir un accident de trànsit”.