El patronat de l’Hospital de Mollet agraeix als professionals el seu esforç davant la Covid-19

El Patronat de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) s’ha reunit aquest dimecres en una sessió extraordinària per avaluar l’impacte de la sisena Covid-19 en el territori i en la institució i revisar el Pla de Contingència per les properes setmanes.

Durant aquesta sessió s’ha presentat les principals xifres d’ingressos de l’hospital i les noves mesures que està prenent l’entitat per fer-hi front, tals com la reducció de visites d’acompanyants de persones ateses a l’àrea d’Urgències i Hospitalització.

Tots els membres del Patronat de forma unànime han volgut posar de manifest l’esforç dels professionals al llarg d’aquesta sisena onada en moments tan difícils per a tothom i fan una crida a la responsabilitat poblacional amb l’objectiu d’ajudar a minimitzar aquesta nova onada.

Han reiterat la necessitat d’extremar l’ús de mesures de precaució individual i grupal tals com la vacunació de la dosi de record, mascareta, rentat de mans i distància social, i seguir les indicacions del Departament de Salut durant aquestes festes.

Finalment, han aprofitat per desitjar unes felices festes als professionals i a tots els col·laboradors de l’FSM.