El PSC de Mollet denuncia “actituds violentes i antidemocràtiques” a les concentracions que Al Huda convoca davant de la casa de l’alcalde

Imatge de la concentració del passat dia 31. Foto: Al Huda

Un grup de persones, convocades per la Comunitat Al Huda de Mollet, s’han concentrat avui divendres passada les 13 hores, davant de la casa de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. La comunitat ja es va concentrar al mateix lloc i hora el passat divendres dia 31 de desembre. Al Huda justifica aquestes concentracions “per reclamar igualtat davant de la llei” pel tema de l’obertura d’un local de culte a la ciutat.

La concentració d’avui ha provocat malestar en el si del PSC de Mollet. La primera secretaria del PSC de la ciutat, Mireia Dionisio, en el seu nom i en el de tota l’executiva local, ha manifestat a les xarxes socials el seu desacord amb algunes actituds detectades en aquestes concentracions.

“Hi ha línies vermelles que en democràcia mai s’haurien de traspassar i és per això que vull enviar a l’alcalde i a tota la seva família, en el meu nom i de tot el PSC de Mollet, el nostre més sincer escalf i suport davant la violència verbal i pressions que està patint davant del seu domicili particular”, comenta Dionisio. I afegeix tot seguit: “No podem ni volem callar davant l’atropellament dels drets que està patint el nostre company i alcalde Josep Monràs i la seva família per part d’un grup de persones exaltades que van a casa seva, al seu domicili particular on conviu amb la seva dona i els seus fills, a cridar-lo i insultar-lo. Això és intolerable”.

La primera secretaria del PSC de Mollet pensa que “Qualsevol persona pot discrepar o no compartir una decisió, és legítim en democràcia”, però que això “no pot ser l’excusa per justificar actituds violentes i antidemocràtiques. I encara menys en aquest cas quan el que vol aquest grup de persones d’una entitat religiosa és “coaccionar” a l’alcalde perquè se salti la llei en benefici d’ells. Ja els aviso, per la nostra manera de ser i entendre la política i una societat democràtica, no cedirem a cap mena de xantatge ni pressió”.

DEMANA A LES FORCES DEMOCRÀTIQUES FRENAR AQUESTES ACTITUDS

La primera secretaria del PSC demana a totes les forces democràtiques locals que se sumin “per frenar aquest tipus d’actituds. Que ens unim per defensar que els nostres domicilis i les nostres famílies tenen dret a viure en pau perquè són persones anònimes i res tenen a veure amb les nostres responsabilitats públiques”.

Tanmateix, també demana al col·lectiu que convoca les protestes que “busquin una altra manera més democràtica i menys violenta de defensar els seus interessos, perquè no tenen cap legitimitat per causar el dolor que estan provocant a una família”.