L’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu obre un cicle de conferències sobre les ciutats amb un diàleg amb Josep Monràs

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha preparat un cicle de conferències per reflexionar sobre el paper de les ciutats en el futur davant la necessitat d’abordar nous reptes socials i econòmics.

El cicle de conferències, sota el títol “Diàlegs per a la transformació de les ciutats”, s’inicia dilluns 17 de gener a les 19 hores amb la presentació del Cicle. Els ponents seran l’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, i l’exalcalde de Barcelona i actual president d’Hispasat, Jordi Hereu.

Les següents quatre sessions, entre gener i març, tractaran sobre “ciutats democràtiques i governs transparents”, “cap a la recuperació econòmica en temps de pandèmia”, “l’agenda social per a una recuperació justa i inclusiva” i la darrera porta per títol “mobilitat sostenible, espai urbà i salut”.

Totes les jornades comptaran amb la participació de persones expertes amb perfils diferents, amb l’objectiu d’aconseguir un diàleg obert amb experiències d’èxit que pugui concloure amb propostes concretes.

Les sessions es podran seguir en streaming a través del canal Youtube de l’Ajuntament, accessible des de la pàgina web de l’Ajuntament.

Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, ha explicat que aquest cicle de conferències “és una gran oportunitat per analitzar i compartir de forma conjunta experiències positives de recuperació de les ciutats sota un paradigma més inclusiu i més sostenible que ens permetrà avançar cap a la construcció d’un model de ciutat més resilient i justa on les persones siguin sempre el centre de totes les actuacions”.