Marta Vilaret escollida candidata d’Ara Mollet ERC a les eleccions municipals de 2023

L’assemblea local d’Ara Mollet ERC ha triat per unanimitat a la regidora Marta Vilaret com a nova candidata a l’alcaldia de Mollet per les pròximes eleccions municipals del 2023. Un total de 64 militants han participat en aquesta decisió que s’ha pres en una assemblea celebrada aquest dissabte al migdia. Marta Vilaret era l’única militant que havia presentat candidatura.

L’actual regidora substituirà al candidat d’Ara Mollet ERC MES en les dues darreres eleccions municipals, Oriol López. Tot i això, segons s’ha dit, López formarà part de la llista que encapçalarà Vilaret i ocuparà un lloc destacat. Marta Vilaret, regidora del Grup Municipal Ara Mollet ERC-MES a l’Ajuntament de Mollet del Vallès, és a més a més Vicesecretària General de Drets, Llibertats i Lluita Antirepressiva d’ERC

La candidata d’Ara Mollet ERC MES s’ha mostrat “immensament agraïda” pel suport i la confiança de l’assemblea d’Ara Mollet ERC. A les xarxes socials ha indicat que és “Un honor i una gran responsabilitat representar-vos, prenent el relleu de l’Oriol López amb qui seguirem colze a colze, treballant incansablement per aconseguir el canvi que Mollet necessita”.

L’actual portaveu del grup municipal, Oriol López que recentment va ser anomenat secretari de Coordinació Municipal i ciutats grans d’ERC ha indicat que “Som molts i moltes el dia que escollim la Marta Vilaret com a candidata a l’alcaldia de Mollet per al 2023” i s’ha mostrat convençut que “La Marta serà la propera alcaldessa de Mollet. Aconseguirem la transformació que necessita la nostra ciutat”.