Alexia Putellas guanya el premi de la FIFA a la millor jugadora de l’any

La futbolista de Mollet Alexia Putellas segueix la seva trajectòria de reconeixements internacionals. Ahir dilluns va guanyar el Premi The Best de la FIFA a la millor jugadora de l’any. Aquest premi individual s’uneix a altres que ha obtingut aquest any com el Premi a Millor Jugadora de la UEFA o la Pilota d’Or.

Alexia Putellas va inscriure el seu nom al palmarès del The Best després d’imposar-se a la votació final a Jenni Hermoso i Sam Kerr. La capitana del Barcelona succeeix a l’històric del premi jugadores com Carli Lloyd, Lieke Martens, Marta Cieira, Megan Rapinoe i Lucy Bronze.

“Això és de totes. Espero que seguim amb la mateixa motivació o més aquest any i que tinguem una altra vegada moltíssim èxit”, va dir en rebre virtualment el premi. “Aquesta és una feina de molts anys. El 2021 va ser perfecte. Només esperem acabar igual aquest any”, va afegir.

La futbolista del FC Barcelona no va poder anar a la cerimònia que es va fer a Nyon, ja que aquesta setmana el seu equip disputa el dimecres les semifinals de la Supercopa d’Espanya amb el Reial Madrid.