L’inici de les obres de millora de l’avinguda Llibertat obligarà a traslladar el mercat de fruites i verdures a Riera Seca

L’Ajuntament de Mollet del Vallès inicia la setmana vinent les obres de millora de l’avinguda Llibertat. Els treballs tindran un cost de prop de 200.000 euros i duraran uns tres mesos en els que, entre d’altres aspectes, es millorarà l’accessibilitat i l’asfalt.

Les obres de millora i asfaltat de l’avinguda Llibertat, en el tram entre l’avinguda Badalona i el carrer Berenguer III, començaran el dia 24 de gener i es dividiran en 3 fases que tindran una durada total aproximada de tres mesos.

La primera fase començarà dilluns 24 de gener. Els treballs consistiran en la millora de l’accessibilitat a les cruïlles de l’avinguda Llibertat amb els carrers Sant Ramon, Alexander Fleming, Francesc Macià i Lluís Duran i també millores a la mobilitat a l’avinguda Llibertat.

En aquesta primera fase, el trànsit quedarà tallat pel carril que va en direcció al centre de la ciutat, és a dir, en sentit carrer Berenguer III i no hi haurà afectacions al Bus Urbà.

La segona fase consistirà en la construcció d’una plataforma elevada en el pas de vianants situat a la cruïlla amb el carrer Berenguer III. Durada aproximada 1 mes.

La tercera fase serà un període aproximat de tres dies en el qual s’asfaltarà i es pintarà tota l’avinguda.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat que aquesta “és una obra molt important perquè afecta una de les artèries principals de la ciutat. És un dels punts de trobada de molts molletans i molletanes, que van el mercat, que fan les seves compres o que simplement passegen. Seguim treballant cada dia per millorar la ciutat i fer dels nostres carrers uns espais més amables i accessibles”.

Per la seva banda, la coordinadora de l’Àrea de Governança, Economia i Serveis Territorials, Mireia Dionisio, ha explicat que “és una gran obra que és molt necessària. Que no es limita a asfaltar el carrer, va més enllà fent una reforma i modernització del carrer”. Ha afegit que “som conscients que totes les obres poden generar molèsties però la ciutat no es pot aturar i per això agraeixo, en avançat, la comprensió dels veïns i les veïnes”.

REUBICACIÓ DEL MERCAT DE FRUITES I VERDURES

Les parades de fruites i verdura del mercat setmanal s’ubicaran, des de la setmana vinent, dimarts 25 de gener, i fins que acabin les obres, als carrers Ordidores i Rabassaires, al barri de la Riera Seca.

Les parades del parament de la llar ubicades a la Illa romandran a la seva ubicació habitual.