Marc Tort i Judith Carricondo millors esportistes a la XXIX Nit de l’Esport de Mollet

La gala de la XXIX Nit de l’Esport, celebrada aquest divendres 28 de gener al Teatre Can Gomà, ha premiat esportistes, equips, entitats, escoles i patrocinadors de Mollet per la tasca que han dut a terme al llarg de la temporada passada. En la gala ha estat reconeguda com a millor esportista femenina Judith Carricondo Gálvez de l’Actitud Boxing Crew, mentre que el premia a millor esportista masculí ha estat per Marc Tort Moreno del Club Atlètic Mollet. El premi internacional ha estat per Alexia Putellas del FC Barcelona.

Aquesta edició ha comptat amb el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo; el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; i l’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’Àrea d’Esports, Josep Monràs.

Altres premiats a la nit han estat:

Millor promesa masculí JORDI GARCIA GÁLVEZ (Actitud Boxing Crew)

Millor promesa femenina MARIA BONDARENKO (Club Tennis Mollet)

Millor Equip absolut SÈNIOR A MASCULÍ CLUB BÀSQUET MOLLET

Millor equip de base ALEVÍ MASCULÍ I FEMENÍ CLUB ATLÈTIC MOLLET

Millor club o entitat esportiva CF MOLLET UE

Millor entrenador o entrenadora JOSEP MARIA MARSÀ VALLÈS (CB Mollet)

Millor patrocinador esportiu DM GROUP

Premi a l’esportivitat dels Jocs Escolars CAN BESORA

Premi als valors esportius AMOBA

Hi ha hagut mencions especials per la Penya Barcelonista de Mollet, el Club Muntanyenc Mollet, Julia Marco Romero, Col·lectiu dels Jocs Esportius Escolars, Equip CF Mollet UE Special i per Montserrat Tarrés Nogués (In memoriam).