100.000 espectadors van veure el programa “Cachitos” rodat a Gallecs

El programa “Cachitos” de La 2 rodat a Galllecs va aconseguir aquest dimarts un 4,7% de share i 109.000 espectadors de mitjana a Catalunya, segons ha informat RTVE.

“Cachitos” està dirigit pel molletà Jero Rodríguez i presentat per Virginia Díaz, amb realització del mateix Jero Rodríguez i David Ruiz, guió de Nacho Gómez Hermosura, i producció executiva de Josep Parés. També és producte del treball durant dècades de la radiotelevisió pública espanyola i la tasca de documentació de l’Arxiu de RTVE.

El programa, que es va emetre aquest dimarts, a les 20:00 hores a RTVE Play i a les 22:00 hores a La 2, està basat a explotar l’enorme arxiu de la televisió pública amb un toc d’humor no exempt de crítica i comentaris socials.

En el programa rodat a Gallecs el “Cachitos” se’n va anar de revetlla. De la cobla del capvespre al rocker de la matinada, passant per tots els pals que toca qualsevol bona orquestra com cal. “Les balladetes, els taurons, venaos i maioneses, els clàssics de xaranga, i aquests superèxits del pop espanyol que, encara que mai ens els posem a casa, ens sabem de memòria”, explicaven des de la web oficial de RTVE.

“A #CachitosVerbena, l’inesgotable bagul dels records de l’Arxiu de RTVE ens nodrirà de material suficient perquè ningú trobi a faltar cap himne festiu i puguem rememorar, sense moure’ns del sofà, aquelles revetles que tant estem trobant a faltar en els últims temps”, deien abans d’emetre el programa.