La FECAC tria Mollet per fer la presentació del cartell de les jornades del Dia d’Andalusia a Catalunya

Imatge del darrer Dia d’Andalusia fet a Mollet l’any 2020

El Centro Cultural Andaluz de Mollet del Vallès de la mà de FECAC (Federación de Entitadades Culturales Andaluzas en Catalunya), farà el divendres 11 de febrer, a les 19:30 h, al Mercat Vell la presentació del cartell de les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a Catalunya. L’acte serà d’entrada lliure i gratuïta, i ús obligatori de mascareta. Abans de l’acte obert a tothom es presentarà oficialment el cartell a la sala d’actes de l’ajuntament de Mollet.

L’acte del Mercat Vell comptarà amb les actuacions dels quadres de ball del Centro Cultural Andaluz de Mollet Triana i Arte y Compàs, tancant la vetllada el grup convidat AflamencArte. Al tancament de l’esdeveniment es farà un brindis d’honor.

“La satisfacció de ser elegits poble representant d’aquest esdeveniment és per a la nostra entitat un reconeixement a tots els nostres socis que hi són darrere recolzant la gestió de la junta directiva que compta sempre amb l’excepcional ajuda de l’ajuntament en totes les col·laboracions realitzades al llarg de l’any. És per a nosaltres un honor com a entitat ser elegits per la FECAC per fer aquest acte”, diu Charo García, presidenta del Centro Cultural Andaluz en la carta per convidar a l’acte.