Mollet posa en marxa a Ca l’Estrada un parc de cal·listenia professional

El nou equipament esportiu. Imatge: @Ivan_Garrido_

Mollet posa en marxa un parc de cal·listènia professional a Ca l’Estrada. El nou parc ocupa uns 150 metres quadrats i inclou diferents aparells com una doble barra de dominades, una barra paral·lela per a iniciar-se i una doble d’alta competició així com una àrea triple de flexions i finalment una barra de pole dance. El cost total d’aquesta instal·lació esportiva, que tots els esportistes de Mollet poden utilitzar lliurement, ha estat de 18.000 euros.

La instal·lació també compta amb una superfície de cautxú seguint la normativa per tal de minimitzar els efectes de les possibles caigudes.

Aquest dimarts al matí la instal·lació ha estat visitada per l’alcalde i regidor d’Esports de Mollet del Vallès, Josep Monràs.

Per a Juan Torrecilla, regidor Joventut, “aquesta era una necessitat de la joventut de Mollet que hem recollit amb una instal·lació moderna que incita a fer esport a l’aire lliure“. Així mateix, Torrecilla ha afegit que “durant 2022 esperem que estigui en marxa la segona fase amb altres elements que caldrà determinar”.

De la seva banda, l’alcalde Mollet del Vallès i regidor d’Esports, Josep Monràs, ha assenyalat que “la pràctica esportiva genera múltiples beneficis i per això el nostre concepte de ciutat és que es pugui fer activitat física també a l’aire lliure i aquest Ajuntament és capdavanter en aquests espais com aquest del Parc de Ca l’Estrada”.

La setmana passada el regidor de Ciutadans, Ivan Garrido, va explicar a les xarxes l’inici de les obres d’aquest nou parc, i es va mostrar satisfet per aquest fet, ja que aquesta era una de les propostes que van pactar aquest grup amb el Govern local del PSC i Podem per incloure als pressupostos de 2022.

“Estem contents de veure com ser una oposició responsable que se seu a negociar obté fruits”, deia Garrido a les xarxes socials.