La FECAC i el Centro Cultural Andaluz de Mollet presenten el cartell del Dia d’Andalusia a Catalunya

L’ajuntament de Mollet ha acollit aquest divendres a la tarda, per primera vegada la presentació del cartell del Dia d’Andalusia de Catalunya. Hi han participat l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, el president de la Federació d’Entitats Andaluses de Catalunya, Daniel Salinero i la presidenta del Centro Cultural Andaluz de Mollet, Charo García. Abans de la presentació del cartell el president de la FECAC, Daniel Salinero, va signar el Llibre d’Honor de l’ajuntament.

Posteriorent el cartell es va presentar en un acte que va tenir lloc al Mercat Vell. L’acte del Mercat Vell va comptar amb les actuacions dels quadres de ball del Centro Cultural Andaluz de Mollet Triana i Arte y Compàs, tancant la vetllada el grup convidat AflamencArte. Al tancament de l’esdeveniment es va fer el tradicional brindis d’honor.

“La satisfacció de ser elegits poble representant d’aquest esdeveniment és per a la nostra entitat un reconeixement a tots els nostres socis que hi són darrere recolzant la gestió de la junta directiva que compta sempre amb l’excepcional ajuda de l’ajuntament en totes les col·laboracions realitzades al llarg de l’any. És per a nosaltres un honor com a entitat ser elegits per la FECAC per fer aquest acte”, deia Charo García, presidenta del Centro Cultural Andaluz en la carta per convidar a l’acte.