L’arribada del carnestoltes inicia el diumenge les festes de Carnaval a Mollet

Plaça Prat de la Riba. Diumenge 20 de febrer. 12.30 h.


Aquest diumenge s’enceta el Carnaval a Mollet amb l’arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló. L’acte serà a les 12.30 h a la Plaça Prat de la Riba i anirà a càrrec de la Cia Carnamolles i l’Esbart Dansaire de Mollet. Com és habitual la comparsa del Barraló, precedida d’en Manyó, baixarà per les escales de Can Dragó per donar el toc de sortida al Carnaval 2022.

Com sempre el Carnestoltes demana que pel Ball del Barraló tothom porti Barret, faldilla o mantó. Enguany, a més a més, es recomana dur mascareta.

Al llarg de diversos dies, i fins a l’enterrament de la sardina, ajuntament i entitats han previst recuperar les diverses activitats festives característiques del carnaval de Mollet. El que no hi haurà enguany és la tradicional rúa de Carnaval i el seu concurs.

La Comissió Manyó ha anunciat que participarà en diferents actes entre ells el Barraló de Nit que es farà divendres dia 25.