Les obres de millora del carrer Gaietà Vínzia comencen el 2 de març

El proper 2 de març està previst que comencin les obres de millora del carrer Gaietà Vínzia, entre el carrer Saragossa i Via de Ronda. El projecte de millora està centrat en seguir amb aquelles actuacions que facin de Mollet una ciutat més saludable, amable i sostenible facilitant la mobilitat a peu.

En aquest sentit, s’ampliaran les voreres, realitzant voreres continues a les cruïlles dels carrers transversals pacificant el trànsit amb la instal·lació de passos de vianants a nivell. 

Així mateix es soterraran les línies elèctriques i es renovarà l’asfaltat, el clavegueram i la xarxa d’aigua potable.

També es renovarà el mobiliari urbà i l’arbrat i als fanals s’implantaran en tecnologia led, el que comportarà un enllumenat més eficient i ecològic.

S’han mantingut reunions amb el sector comercial del carrer per tal d’informar-los del projecte així com escoltar les seves propostes i neguits.  En tot moment es garantirà l’accés als comerços i l’Ajuntament els lliurarà tiquets, que repartiran els propis comerciants als compradors, que permeten aparcar durant un màxim de 90 minuts a les zones blaves properes mentre duri l’obra. Caldrà col·locar els tiquets a un lloc ben visible del cotxe. Aquesta campanya no és acumulable a d’altres, com els descomptes o bonificacions de la zona blava com ara el tiquet +15 o +30 minuts més de zona blava.

Mireia Dionisio, regidora de Projectes Urbans i Obra Pública, ha assegurat que  “són unes obres del tot necessàries que permetran impulsar i renovar un carrer de gran dinamisme i pel que diàriament passegen centenars de persones com és el carrer Gaietà Vínzia”. Dionisio ha afegit  que “continuem modernitzant espais de Mollet. Vínzia serà un carrer modern, eficient i fantàstic per a l’ús ciutadà.”

El cost de l’obra és d’aproximadament 605.205 € i la seva duració prevista és d’uns 9 mesos.