Les obres de reforma del pavelló de Riera Seca podrien començar aquest estiu

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha explicat a Vallès Visió, a l’espai ‘L’entrevista amb l’alcalde’, que durant les pròximes setmanes es podrà mostrar com quedarà el pavelló de Riera Seca un cop s’hagi fet tota la reforma d’aquest equipament i que si es manté el calendari administratiu les obres podrien començar aquest estiu.


L’alcalde de Mollet també ha dit que s’està treballant perquè abans d’acabar l’any es pugui aprovar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquest document és el que determina el model de ciutat de cara els pròxims anys. Així i tot, ha precisat que aquest procés també depèn de què la Generalitat presenti els seus informes a temps.


D’altra banda, Josep Monràs, ha explicat que ja s’han iniciat converses amb el govern espanyol perquè de cara el pròxim any o any i mig es pugui licitar el projecte de desdoblament de l’R3 al seu pas per Mollet. Aquest seria un primer pas per determinar com seria la integració urbana d’aquesta via que
presenta dificultats tècniques per poder-la soterrar.