Mollet es concentra contra la guerra

Unes dues-centes persones es van concentrar aquest dimarts a la tarda a la plaça Major de Mollet en una concentració ciutadana de suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la pau. A la concentració van assistir ciutadans ucraïnesos, representants de les forces polítiques locals i d’entitats i ciutadans a títol privat.

La concentració va ser convocada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès que se sumava a la declaració de les associacions municipalistes FMC i ACM que proposaven concentrar-se aquest dimarts a les 19 h davant dels ajuntaments catalans per dir NO a la guerra a Ucraïna.

En una declaració institucional, es va denunciar i condemnar els actes i la vulneració del Dret Internacional, així com dels acords de Minsk de 2014 i de la Carta de les Nacions Unides per part de la Federació Russa. Alhora, s’exigeix el cessament immediat de les hostilitats abans que es multipliqui el nombre de víctimes, així com el retorn de les tropes al territori internacionalment reconegut de la Federació Russa.