Acció de Mollet en Comú a l’estació de Mollet-Sant Fost per explicar la feina feta al Govern d’Espanya

Aquest divendres, 18 de març, En Comú Podem ha organitzat a tota Catalunya una sortida de la seva militància a estacions de trens, metro i autobusos per tal de difondre la revista “Anem per Feina” on expliquen les millores que s’han aconseguit a partir de la presència al govern d’Espanya o als ajuntaments de membres d’En Comú Podem

A Mollet, inscrits i simpatitzants de Mollet en Comú han participat d’aquesta acció reivindicativa a l’estació de rodalies de Mollet-Sant Fost a partir de les 08:30 del matí. A l’acció s’ha incorporat la diputada al Congrés dels Diputats de Madrid, Aina Vidal.

“A la revista en paper que es es difon des d’avui s’expliquen àmpliament diferents conquestes aconseguides els últims anys als governs on participen membres d’En Comú Podem. Per exemple, es destaca el paper de la ministra de treball , Yolanda Díaz, en la consecució de fites socioeconòmiques com la nova reforma laboral, la pujada del SMI, els ERTO al llarg de la pandèmia, l’escut social, la baixada de l’atur, etc. També es destaquen temes com l’augment dels serveis ferroviaris a Catalunya, o a l’Ajuntament de Barcelona, liderat per l’Ada Colau, la posada en marxa de serveis de salut mental i dentista públics”, expliquen els comuns.