Mollet amb Cuba va tancar aquest dissabte el 14è Cicle de Cinema cubà

Mollet amb Cuba va tancar aquest dissabte el 14è Cicle de Cinema cubà de Mollet. Ho va fer novament al Centre Cultural La Marineta on es va projectar la pel·lícula “Conducta” del director Ernesto Daranas. La sala era totalment plena.

Després de la projecció va intervenir la professora Dixie Edith Trinquete que va parlar de feminisme, educació i demografia a Cuba. També els va fer una exposició de com a Cuba s’està vivint actualment un segon moment per aprofundir i acomodar a la realitat actual el paper de la dona a través del nou Código de Familia.

Amb la pel·lícula “Conducta”, Mollet amb Cuba ha finalitzat el 14è Cicle de Cinema cubà de Mollet, que s’ha dut a terme els mesos de gener, febrer i març.

“Estem molt satisfets amb la resposta del públic que ha assistit a totes les projeccions”, expliquen des de l’entitat que dona el seu agraïment als ponents que han participat en aquest Cicle: la directora del documental “Herència” Ana Hurtado, el professor d’Economia Mundial de la Universitat de Barcelona Ramon Franquesa i la professora de la Facultat de Comunicació de la Universitat de La Habana, també del Centre d’estudis Demogràfics i assessora de la Federación de Mujeres Cubanas Dixie Edith Trinquete.

Agraeixen també la presència de representants del Consolat de Cuba a Barcelona, amb el Cònsol general Alain González al capdavant.