Uns 600 alumnes de Mollet participen a les Jornades Esportives de Primària

L’alumnat de 3r a 5è curs de primària de les diferents escoles públiques i concertades de Mollet tenen l’oportunitat de participar amb el seu centre a les jornades esportives de primària. A les jornades, que finalitzaran el proper 28 d’abril, hi participen en total uns 1.800 nens i nenes de 13 escoles de la ciutat.    

Durant aquest curs escolar, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat tres jornades esportives adreçades a l’alumnat de primària amb l’objectiu de fomentar la participació i la relació entre les diferents escoles de Mollet mitjançant l’esport. Aquest dijous s’ha dut a terme la Jornada d’Atletisme a la Pista Municipal d’Atletisme La Pedra Salvadora de Mollet. En aquesta jornada hi han participat uns 600 alumnes de 4t de primària.

L’alcalde de Mollet del Vallès i regidor d’Esports, Josep Monràs, ha volgut destacar “la importància d’aquestes jornades per tal d’iniciar els nens i les nenes en la pràctica de l’esport i ha explicat que aquest any el projecte torna al seu format habitual després que l’any passat es van haver d’adaptar les jornades a la pandèmia“. Monràs ha posat en valor “la gran feina que es fa des de l’Ajuntament per fomentar la pràctica esportiva entre els mes joves“.

Les jornades finalitzaran el 27 i 28 d’abril al Club de Tennis Mollet El Calderí amb la jornada d’iniciació al tennis adreçada a l’alumnat de 3r de primària.