El Mercat Vell acollirà la primera fira d’orientació educativa i laboral de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, organitza el pròxim 21 i 22 de març la primera fira d’orientació educativa i laboral al Mercat Vell. Sota el títol, `Mollet t’orienta’, el saló té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

La programació compta amb un espai firal al Mercat Vell i activitats al Mollet Hub i al Centre Cultural La Marineta, perquè les persones assistents puguin obtenir els recursos que els permetin orientar-se en el seu propi itinerari educatiu, laboral o emprenedor.

Hi participaran els centres d’educació post obligatòria de Mollet: l’Institut Aiguaviva, l’Institut Gallecs, I’Institut de Mollet del Vallès, l’Institut Vicenç Plantada i  l’Escola Sant Gervasi; el Centre de Formació d’Adults, l’Escola Oficial d’Idiomes, així com també l’Institut Torre de Malla de Parets, l’Institut Marta Mata de Montornès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

El regidor d’Educació Raúl Broto Cervera destaca “la importància i la necessitat d’una fira d’orientació a Mollet que ajudarà a respondre a les inquietuds dels més joves sobre el seu futur acadèmic i laboral. Una bona orientació és clau per apropar els i les nostres alumnes a l’èxit acadèmic, a la vegada que reduïm les possibilitats d’abandonament escolar prematur“. El regidor ha afegit que “en els últims anys hem augmentat els recursos i accions per millorar la orientació educativa a la ciutat, i sens dubte, aquest és un gran pas endavant que fem conjuntament amb els centres educatius. La voluntat és que aquesta primera fira tingui continuïtat en el futur“.

Pel regidor de Desenvolupament Econòmic i Innovació de l’Ajuntament de Mollet, Josep Monràs i Galindo, “aquesta és una actuació també emmarcada dins el Mapa i Pla formatiu de Mollet del Vallès i Baix Vallès per tal de seguir millorant les opcions formatives dels ciutadans, empreses i persones emprenedores de Mollet i potenciant la qualificació de la població del territori“.

La fira se celebrarà els dies 21 i 22 de març, de 9 a 19 h al Mercat Vell, i està oberta a tota la ciutadania.