La Policia Municipal de Mollet denuncia un conductor de patinet elèctric que va donar positiu en alcohol

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat aquest cap de setmana al conductor d’un patinet elèctric que circulava per la vorera i sota els efectes de l’alcohol. L’home, veí de Badalona, ha estat sancionat amb 1.000 euros.

Una patrulla que es trobava al centre de la ciutat denunciant el conductor d’un patinet que circulava sense casc, va observar com un altre conductor de VMP (Vehicle de Mobilitat Personal) circulava per la vorera. Els agents el van aturar i van observar que podria anar begut. L’home va ser traslladat a dependències policials i va donar positiu amb una taxa de 0.71mgr/l, molt per sobre de la permesa.

L’any 2021 la Policia Municipal de Mollet va tramitar un total de 403 sancions a conductors de patinets elèctrics per incomplir la normativa de circulació. En el que portem d’any, s’han posat 96 denuncies.

Unes dades que per Juanjo Baños, regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, demostren “la importància de les campanyes preventives de vigilància i control de ciclistes i vehicles de mobilitat personal que fa la Policia Municipal de Mollet”. Per Baños, “els usuaris dels vehicles de mobilitat personal cada cop més estan conscienciats que han de complir la normativa i per això són importants les campanyes de sensibilització”.