Carles Matute, escollit nou president del Club Muntanyenc Mollet vol rellançar l’entitat

Carles Matute

Divendres passat els socis del Club Muntanyenc Mollet van celebrar l’assemblea ordinària al Casal Cultural per fer balanç del 2021. Un any complicat per les restriccions de la pandèmia, que ha reduït a només 1.032 el nombre de participants en les 63 diferents activitats programades per l’entitat. El 2020 va ser encara pitjor amb només 600 participants.

Un cop aprovats els comptes, la proposta d’activitats per enguany i l’increment de quotes, es va celebrar tot seguit l’assemblea extraordinària per renovar la junta, a causa de la dimissió per raons personals de l’anterior equip presidit per l’Arcadi Monrós.

Atès que només hi havia una única candidatura, la mesa electoral va proclamar la seva elecció, formada per 9 vocals i encapçalada per la junta directiva següent: President: Carles Matute i Girau; Vice-presidenta 1a: Maria Teresa Llavina i Veguer; Vice-president 2on: Josep Solé i Xicola; Tresorer: Joan Planas i Jordà; Secretari: Lluís Mas i Pi

Tot seguit el nou president va agrair la feina feta per l’anterior junta, que tot i la complicació provocada per la pandèmia, ha endegat la digitalització de l’entitat i la creació de la secció de marxa nòrdica. A continuació va exposar el programa de la nova direcció, enfocat principalment a reforçar la presència del jovent i va presentar el projecte MOLLET-8000, el qual en un termini de tres anys, pretén situar el Club a la lliga dels centres que han aconseguit pujar cims de més de 8.000 metres d’altitud.

Amb les energies renovades, l’entitat s’encara amb ganes cap al seu centenari.