L’empresa Segro patrocina l’escola de bàsquet i els equips de minibàsquet del CB Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el CEO de Segro, David Alcázar, van visitar aquest dilluns les instal·lacions del Pavelló Municipal Plana Lledó convidats pel president del CB Mollet, Carlos Nuez. L’empresa Segro patrocina des d’aquesta temporada l’escola de bàsquet i els equips masculins de mini bàsquet, a més de dur a terme una estratègia de sostenibilitat al club.

El president del CB Mollet, Carlos Nuez, i el vicepresident, Àlex Coma, han lliurat  al CEO de Segro, David Alcázar, un obsequi del club com a agraïment a l’acord de patrocini. És la primera vegada que representants de l’empresa visiten les instal·lacions del Pavelló Municipal Plana Lledó.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït a Segro el seu doble impacte a Mollet. “D’una banda, un impacte econòmic, amb la creació de nous llocs de treball i de l’altra, de responsabilitat social com a patrocinador del CB Mollet“. En aquest sentit, Monràs ha volgut destacar “el compromís de Segro amb l’esport base i amb el medi ambient“.

El CEO de Segro ha destacat la seva aposta per Mollet. “Tenim la responsabilitat social de veure créixer els jugadors de la base del CB Mollet per fer-los arribar a lligues competitives“. David Alcázar ha afegit que el seu patrocini va “molt més enllà del besant purament esportiu, com ho demostra la caminada que vam organitzar ahir a Gallecs“. Una setantena de persones van participar el diumenge a la caminada per netejar aquest Espai Rural.

Finalment, el president de CB Mollet, Carlos Nuez, ha agraït a Segro l’acord de patrocini amb el club i ha volgut destacar “que aquest acord implica moltes més coses més enllà de l’àmbit esportiu, com per exemple amb les diferents iniciatives que duen a terme per millorar el medi ambient”.