El retorn de la 15a Mostra Internacional de Titelles de Mollet amb el seu format de sempre és un èxit de públic

Milers de persones han gaudit de la MITMO durant els dies 8, 9 i 10 d’abril en carrers i places de la ciutat. Les entrades per als espectacles en espais tancats, com el Mercat Vell, el Centre Cultural La Marineta i la Sala Fiveller es van exhaurir de seguida. La Mostra ha estat organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès i la companyia molletana Galiot Teatre, i ha tornat amb el format habitual després de dos anys de Covid-19.

Durant els tres dies de la MITMO hi ha hagut 24 espectacles i més de 60 representacions de titelles de guant, marionetes de fil o titelles de sobretaula, que han anat a càrrec de 17 companyies de la República Txeca, Argentina, Anglaterra, Catalunya, País Basc, País Valencià i Saragossa.

Els dos espectacles itinerants amb titelles de gran format, un dels moments més esperats de la MITMO, ha fet les delícies de nens i nenes amb El petit Lilo, de la companyia Actua Produccions, de Vallgorguina, i Los Extintos, de la companyia Opakar, de Barcelona.

La canalla també ha gaudit, especialment, amb les instal·lacions interactives creades per Galiot Teatre, on infants i famílies ha pogut posar-se en la pell dels titellaires. Es tracta de Món Titella, Munta Titella i Giravolta Titelles.

Tot i que els plats forts de la Mostra Internacional de Titelles van ser els dies 8, 9 i 10 d’abril,  les activitats per anar escalfant motors van començar a finals de març amb el Circuit dels Aparadors dels Titelles dels comerços de la MITMO i les visites dels titelles a les escoles bressol i al Mercat Municipal.

La regidora de Cultura i de Comerç, Mercè Pérez Piedrafita, ha destacat que el retorn de la MITMO amb el format de sempre “ha estat tot un èxit de públic i s’ha notat que la ciutadania tenia moltes ganes de tornar a gaudir dels espectacles del festival”. La regidora ha donat les gràcies “a totes les persones que han participat i col·laborat en la Mostra”.