S’inicien les obres de l’ASSIR de Mollet i pròximament començarà l’ampliació de pediatria del CAP Plana Lledó

Representants de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès es va reunir aquest dilluns 25 d’abril amb la directora del Vallès Oriental d’atenció primària i el seu equip. Per la Plataforma van acudir a la trobada Matilde Gallardo, José Feria i Antonio López que a la sortida van valorar molt positivament aquesta reunió.

A la trobada, la Plataforma va ser informada que l’ampliació de l’espai per pediatria del centre de Plana Lledó està acceptada i en els pròxims mesos s’iniciaran les obres. També se’ls va dir que al centre ASSIR de Mollet, situat a Can Pantiquet ja han començat les obres de la segona fase. Això s’ha fet una vegada el call center ja s’ha traslladat al CAP de Santa Perpètua/La Florida.

També se’ls va informar que s’han reforçat l’atenció presencial i l’atenció telefònica amb nous dispositius. Les dues parts van acordar que es farà una reunió amb la direcció dels dos CAP de Mollet i una visita al CAP de Santa Perpètua i de continuar col·laborant per a millorar aquest servei essencial per a la ciutadania.