L’Ajuntament de Mollet instal·la tres noves fonts duals a la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat tres noves fonts duals a tres indrets de la ciutat. Aquestes fonts, amb dues aixetes, faciliten que els gossos puguin beure, a modus d’abeurador, i al mateix temps té una aixeta perquè també puguin beure les persones. Amb aquestes noves tres instal·lacions, Mollet ja disposa d’onze fonts amb una aixeta superior per a les persones i una aixeta inferior per a les mascotes. 

En concret, a les places Rafael Alberti i Josep Tarradellas s’han substituït les fonts que hi havia per fonts duals, i a l’avinguda del Tir Olímpic s’ha instal·lat una nova font dual. 

Segons la regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, amb aquestes noves instal·lacions “complim el compromís adquirit amb l’objectiu de seguir fent de Mollet una ciutat amable per a les persones amb gos i pels propis gossos i donem continuïtat a la prova pilot que en aquesta línia vam iniciar el passat mes d’octubre”.

En total, el pressupost de les actuacions ha estat de 3.144 € a la plaça Rafael Alberti, 2.856 € a la plaça Josep Tarradellas i 489 € a l’avinguda del Tir Olímpic.

El Col·lectiu MolletOpina ha indicat a les xarxes que aquesta actuació municipal no és el que es preveia, ja que “les fonts dels correcans es col·locaven en els punts que comenta l’Ajuntament de Mollet i les noves fonts, que s’embussen menys amb la terra, als correcans”. MolletOpina pensa que les fonts instal·lades són “molt baixes per les persones i l’aixeta és molt accessible als gossos”.