L’Ajuntament de Mollet al Top 10 en transformació digital

El Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) ha entregat aquest dimarts els Reconeixements Administració Oberta premiant als ajuntaments i consells comarcals que impulsen i aposten per la seva transformació digital. Entre els consistoris reconeguts està el de Mollet del Vallès com a Top 10  en la categoria de municipis de més de 50.000 habitants.

El reconeixement a l’Ajuntament de Mollet com a administració capdavantera en aquest camp posa en valor la seva transformació digital i la seva contribució a promoure governs àgils i col·laboratius oferint a la ciutadania uns serveis públics de qualitat i la possibilitat de viure en una societat oberta i transparent.

Segons el regidor coordinador de l’àrea de Modernització i Qualitat de Serveis, Xavier Buzón, aquest és un reconeixement “a tota la feina i l’esforç que fem per aconseguir facilitar i millorar els tràmits de la ciutadania amb l’administració” afegint que “també ens ratifica que estem en el camí correcte i ens motiva a continuar treballant més intensament en aquest procés de modernització i digitalització”

Segons dades de l’AOC, la interacció digital de la ciutadania amb les administracions ha crescut un 46% els últims dotze mesos i, en aquests moments, 3 de cada 4 tràmits que es fan amb l’administració són digitals.