Ja es poden presentar les sol·licituds de subvenció del Bo Lloguer Jove

L’Ajuntament de Mollet del Vallès informa que ja es poden presentar les sol·licituds del Bo Lloguer Jove. El termini per fer-ho comença el dimecres 8 de juny a les 9 h i finalitza el 17 de juny a les 17 h. L’objectiu de la subvenció és facilitar el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús a les persones joves amb escassos mitjans econòmics.

L’ajut va dirigit a persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i complexin els requisits de la convocatòria.

La presentació de sol·licituds s’hauran de fer preferentment de forma telemàtica a través de la web de tràmits de la Generalitat de Catalunya.

En cas de no disposar de mitjans electrònics, es podrà fer de forma presencial a la Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Mollet del Vallès demanat cita prèvia.

Per la regidora d’Habitatge, Núria Muñoz, “Els i les joves han viscut dues crisis encadenades, la de l’any 2008 i l’actual crisi de la pandèmia. Per això és urgent el suport als nostres joves i a la seva emancipació. Hem de garantir projectes de vida per a les joves perquè puguin iniciar o donar continuïtat a un projecte de vida. Per això són necessaris aquest tipus d’ajuts que facin que el tant per cent de la seva renda al pagament del lloguer, sigui més flexible. Des de l’Oficina Local d’Habitatge, oferim el nostre suport i acompanyament, com ja venim fent amb la resta d’ajuts destinats al pagament de l’habitatge i els assessorarem per fer tots els tràmits necessaris i tramitar les sol·licituds.”