Mollet avança l’obertura de la piscina i de les fonts lúdiques per fer front a l’onada de calor

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat la pressa de mesures davant l’onada de calor extrema que s’està patint aquests dies. Entre aquestes hi ha l’avançament de les dates d’obertura de les fonts lúdiques i de la piscina de Ca n’Arimon i la ciutadania podrà refugiar-se als equipaments municipals per refrescar-se. Així mateix, el bus urbà serà gratuït de dimecres a dissabte entre les 11 i les 18 h, hores de màxima calor.

L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que “hem pres aquestes mesures per ajudar a la ciutadania, sobretot a aquelles persones més vulnerables, com infants i gent gran, a combatre les conseqüències de les altes temperatures que estem vivint aquests dies”. Dionisio ha afegit que “de ben segur que la gratuïtat del bus urbà afavorirà desplaçaments més còmodes a la ciutadania durant les hores de més calor i l’obertura de les fonts i la piscina permetrà que les persones es puguin refrescar i, així, suportar una mica millor l’onada de calor”.

Mollet del Vallès disposa de diverses fonts lúdiques a diferents espais de la ciutat que, alhora, ajuden a refrescar-se durant l’estiu. Davant l’onada de calor que la ciutat està patint aquests dies es posen en funcionament les fonts de la rambla Balmes, el parc dels Colors i la Dona d’Aigua el proper divendres 17 de juny avançant la seva data d’entrada en funcionament.

Pel que fa a les fonts ornamentals situades al Parc de les Pruneres, es posaran en marxa el dia 2 de juliol un cop finalitzin els treballs de manteniment i seguretat de les instal·lacions.

La piscina exterior municipal de Ca n’Arimon obrirà a partir de dissabte 18 de juny, avançant la seva obertura una setmana.

També com a mesura per protegir de la calor a la ciutadania en els desplaçaments davant de l’onada de calor, l’Ajuntament també ha arribat a un acord perquè el bus urbà sigui gratuït entre les 11 del matí i les 6 de la tarda de dimecres a dissabte durant aquesta setmana.

L’Ajuntament, finalment, també posa a disposició de la ciutadania els equipaments municipals on descansar i està fresc una estona, convertint-se en refugis climàtics.