Merck reforça la seva confiança amb Mollet amb noves inversions

La companyia Merck ha invertit 14,5 milions d’euros a la fàbrica de Mollet del Vallès, concretament a la planta d’Electronics. Aquesta inversió té com a objectiu satisfer el significatiu augment de la demanda al sector de Life Science dels productes THAM® i TITRIPLEX®, tots dos excipients farmacèutics amb un ús cada vegada més gran en diverses solucions biotecnològiques, com la producció d’algunes vacunes contra el Covid -19.
El projecte d’ampliació de la planta d’Electrònics de Merck a Mollet del Vallès, segons ha explicat l’empresa en un comunicat, representa una manifestació nova de l’aposta del Grup Merck per Espanya i reforça el compromís d’aquest site amb l’abastament de solucions a nivell internacional, ja que la producció resultant del nou edifici s’exportarà a tothom.

“Vam iniciar l’ampliació de les instal·lacions de la nostra àrea d’Electronics perquè sentim que teníem la responsabilitat de satisfer la creixent demanda per part de la indústria de Life Science de tot el món, per als processos dels quals els excipients THAM® i TITRIPLEX® han resultat cada vegada més valuosos. Mesos després d’haver començat el projecte es va declarar la pandèmia i, lluny de fer-nos desistir en el nostre afany, ens va motivar encara més a finalitzar-lo per contribuir als processos de fabricació d’algunes de les vacunes contra el Covid-19”, explica Ramón Ribas, Electronics Site Director de Merck a Mollet del Vallès.

Per la seva banda, Miguel Fernández Alcalde, director general de Merck a Espanya, assenyala que “en els darrers 4 anys Merck ha invertit un total de 90 milions d’euros aproximadament al site de Mollet del Vallès i a la planta biotecnològica de Tres Cantos (Madrid), cosa que ha tingut un impacte clar en la nostra capacitat de producció i exportació des d’Espanya. Concretament, al voltant del 99% de la producció que es desenvolupa al site de Mollet del Vallès s’exporta a altres països”.