Pilones i pancartes per commemorar a Mollet el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemora un any més el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ amb diverses accions de sensibilització vers la població. Des d’aquest dilluns està penjada al balcó de l’edifici de l’antic ajuntament una pancarta commemorativa per mostrar el suport del consistori al col·lectiu LGTBI+ i les pilones de l’Avinguda Jaume I amb la Rambla llueixen els colors de la bandera irisada.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “és important recordar i commemorar el 28 de juny perquè hem avançat molt, però cal continuar el camí per assolir una igualtat real cap a una societat tolerant i en la que cap persona del col·lectiu LGTBI+ pateixi discriminació i situacions de vulnerabilitat”.

La regidora de Polítiques de Gènere, Feminisme i Igualtat, Núria Muñoz Herrera, ha afegit que ” seguirem dissenyant polítiques perquè Mollet sigui una ciutat amable i segura per al col·lectiu LGTBI+, sense por a la discriminació”

L’Ajuntament també disposa del Servei d’Atenció Integral (SAI) LGTBI+ per sensibilitzar i oferir informació, suport i recursos donant resposta a les consultes vinculades a les diversitats sexuals i de gènere del col·lectiu, els seus familiars i professionals que hi tinguin algun vincle. El SAI s’ofereix de forma presencial els divendres de 10 a 13 h al CIRD Joana Barcala (carrer d’Àngel Guimerà, 11-15). Per sol·licitar el servei cal demanar cita prèvia.