Reconeixement institucional als millors 11 alumnes de Mollet

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, han rebut aquest dilluns al migdia als estudiants de Mollet que han tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) així com l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults. Pel que fa a les PAU, del total dels i les alumnes de Mollet que s’han presentat, han aprovat el 96,92%.

Avui s’ha fet la recepció als i les alumnes de Mollet amb millores notes de cada centre educatiu. Pel que fa a la selectivitat cal destacar a Carlos Baca Garcia, de l’institut Sant Gervasi, amb un 9,8 que ha estat el molletà amb la millor nota de la selectivitat 2022 a Mollet i a la comarca. María Pece Barroso amb un 9,4 i Albert Saludas García, també amb un 9,4, ambdós de l’Institut Aiguaviva, María López Carpio, de l’IES Gallecs, amb un 9,1, Elena Garcia Ortega, de l’Institut Vicenç Plantada, amb un 9,1, i Marc Martrat Rodríguez, de l’IES Mollet, amb un 7,4, han estat els altres estudiants que han aconseguit la millor nota de Selectivitat.

Pel que fa a la Formació Professional, els alumnes més destacats han estat Mario Fresno Romero, del Vicenç Plantada, amb una nota de 9,2 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació SocioEsportiva, María José García, de l’IES Gallecs, amb matrícula d’honor al grau de Documentació i administració Sanitàries amb una nota de 9,9, Duque Zanuy, de l’IES Mollet, amb un 9,4 per l’excel·lència acadèmica en el Disseny en fabricació mecànica, i Àngels Jiménez Macià, del Sant Gervasi, per ser la millor alumna de cicles i per l’excel·lència acadèmica.

En relació amb el Centre de Formació d’Adults, l’alumna reconeguda ha estat Saloua Nait Harmou, valorant la seva trajectòria acadèmica que va començar amb l’aprenentatge de llengües, cursant l’etapa instrumental fins que enguany ha obtigut la titulació en GES (Graduat en Educació Secundària).

Per l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé, “per aquest Ajuntament, avui és un dia molt especial i emotiu perquè ens doneu l’oportunitat de posar-vos com a exemple de què l’esforç i la constància sempre tenen premi” afegint que “amb actes com el d’avui també volem posar en valor la formació, no només des del punt de vista de l’adquisició de coneixements, sinó també per l’obtenció de valors que us ajudin a ser millors persones i més empàtiques amb el vostre entorn“.

Per la seva banda, el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, ha volgut destacar “que aquest acte és un reconeixement en nom de la ciutat a aquells estudiants que han arribat a l’excel·lència, i en aquest sentit, vull felicitar els que heu aprovat la selectivitat amb aquestes notes, als que heu fet el mateix amb la Formació Professional, un itinerari formatiu que cada cop pren més força i té major demanda des del punt de vista de les empreses, i, per descomptat, a les escoles d’adults per la feina que fan i a totes aquelles persones que, de forma lloable, decideixen tornar al món educatiu“.

Els alumnes han rebut diferents obsequis de l’Ajuntament i un txec regal de 40 € euros del que la cooperativa Abacus col·labora amb la meitat de l’import.