L’Observatori Contra l’Homofòbia denuncia una agressió contra un noi gai a Mollet

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha denunciat que aquest passat dijous es va produir una agressió de caràcter homòfob contra un noi gai a Mollet del Vallès.

Segons aquesta entitat que lluita contra les manifestacions d’homofòbia els fets haurien tingut lloc després del concert que el grup La Ladilla Rusa va oferir al Parc de Ca l’Estrada en el marc del Mollet Music Week.

A les xarxes l’Observatori Contra l’Homofòbia explica que “Un noi gai va ser agredit físicament al crit de maricón en la matinada d’ahir després de finalitzar un esdeveniment d’oci al municipi”.


L’Observatori Contra l’Homofòbia condemna l’agressió i es posa a disposició de la víctima.

En el concert del dijous al vespre, el segon del Mollet Music Week, unes 3000 persones es van aplegar al Parc de Ca l’Estrada per presenciar el concert de La Ladilla Rusa.

L’Ajuntament de Mollet, organitzador del Mollet Music Week ha instal·lat al llarg de tot el festival un Punt Lila al parc de Ca l’Estrada. El Punt Lila tenia per objectiu sensibilitzar a la ciutadania, prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques i actuar davant d’una agressió.