La tempesta a Mollet va provocar una quarentena d’incidències, entre elles caiguda d’arbres i inundacions

Treballs de neteja de Protecció Civil de Mollet

Els Bombers de la Generalitat van rebre aquest divendres a la tarda una desena d’avisos per danys provocats per la tempesta de pluja i vent que ha afectat Mollet. En total han caigut més de 20 litres per metre quadrat en pocs minuts. També hi ha hagut moments de calamarsa. Aquesta desena de serveis són els que van cobrir els bombers, pero els diferents serveis d’emergències van arribar a atendre fins a 40 peticions per afectacions molt diverses.

A Mollet, les incidències han estat per les inundacions d’habitatges, filtracions d’aigua i la caiguda d’alguns arbres en punts com l’avinguda de Badalona. La caiguda d’arbres va provocar danys en alguns vehicles. També es van produir despreniments, caiguda de cablejat o algún petit incendi en transformadors.

Protecció Civil de Mollet va informar que a les 17.45 van iniciar el servei per emergència, donant-lo per finalitzat a les 22.30. S’han realitzat 9 serveis per inundació i caiguda d’arbres.