Els dos regidors de Ciutadans a l’Ajuntament de Mollet no repetiran

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Mollet, Iván Garrido ha anunciat que no repetirà com a cap de llista de Ciutadans a les pròximes eleccions municipals. Tampoc serà a la llista la regidora Eva Guillén. Garrrido ha fet aquest anunci en declaracions a Ràdio Mollet i posteriorment ho ha ratificat a les seves xarxes socials.

En declaracions a Ràdio Mollet, Garrido ha assegurat que es tracta d’una decisió personal basada en diferents motius i que desvincula de la mala situació que passa la formació actualment tant a Catalunya com a Espanya.

Tampoc serà a la llista l’actual regidora de l’Ajuntament, Eva Guillén. Tot i això tant Garrido com Guillén continuaran com a regidors del partit fins al darrer dia de mandat.

Aquest anunci obre la incògnita de qui serà el cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals de 2023. Recordem que aquesta força va obtenir dos regidors a les passades municipals de 2019.